Portfolio

Hieronder vindt u een selectie van verschillende producties gemaakt voor zeer uiteenlopende klanten en budgetten.

U vindt hier een gecombineerd portfolio van creative commercials en EQUS FILM 

Voor het TV PROGRAMMA REISGENØTEN reisden we af naar Denemarken waar onze presentatrice Dieuwertje Blok elke aflevering een bekende Nederlander ontvangt op een mooie plek in Denemarken. In deze aflevering ontmoeten we journalist en schrijver Twan Huys die in het park Rebild Bakker zijn passie voor wandelen kan laten zien.

Voor het TV PROGRAMMA REISGENØTEN reisden we af naar Denemarken waar onze presentatrice Dieuwertje Blok elke aflevering een bekende Nederlander ontvangt op een plek in Denemarken waar de BN-er affiniteit mee heeft. In deze aflevering ontmoeten we lifestyler Maik de Boer waar Dieuwertje het prachtige Deense design mee gaat ontdekken.

Voor het TV PROGRAMMA REISGENØTEN reisden we af naar Denemarken waar onze presentatrice Dieuwertje Blok elke aflevering een bekende Nederlander ontvangt op een plek in Denemarken waar de BN-er affiniteit mee heeft. In deze eerste aflevering ontmoeten we actrice en schilderes Carry Tefsen in het uiterste Noorden van Denemarken, in het schilderachtige plaatsje Skagen.

Voor KLM Royal Dutch Airlines hebben we een korte film gemaakt over de aankomst van de laatste 787 Boeing genaamd ‘The Tulip’.

Catalyze is een snelgroeiend bedrijf dat gespecialiseerd is in het aanvragen van innovatiesubsidies en consulteert grote en kleine bedrijven in Gezondheidszorg, Biotechnologie en Agri, Voeding en Bio-econommie om hun volledige potentieel te bereiken. In deze film volgen we hun klanten, Khondrion; degene die een innovatief medicijn tegen de ziekte van Mitochondrion ontwikkelt.

Voor LIVERA maakten we een webserie waar elke maand een vrouw vertelt waarom ze zo trots is op haar lichaam en hoe ondergoed haar daarbij laat voelen.

Voor de crowdfunding van de korte film MOFFENMEID, die we in co-productie maakten met Boomerang Producties, hebben we deze teaser opgenomen.

Interview met vlogger-influencer Manon Tilstra over haar claustrofobie voor de campagne “Hey, it’s okay voor het ministerie van VWS.

Voor TUI hebben we deze webpromotie gemaakt over hun nieuwe tool om de beste vakantie voor uw gezin te vinden.

Voor KLM mnaakten we deze film van de sporters van de Olympische Winterspelen 2018 in Pyeongchang.

De teaser van onze korte film Screwed.

Campagne voor de Rijksoverheid ‘Hey, it’s okay, maak depressie bespreekbaar’. Interview van Femke Sterken met zangeres Jennie Lena.

Voor KLM Royal Dutch Airlines hebben we de laatste vlucht van de KLM FOKKER van Amsterdam naar Londen en terug gefilmd en gemonteerd. De FOKKER werd op Schiphol verwelkomd door honderden fans en ontving de ere-watersaluut.

Voor het 48 uur project Amsterdam maakten we binnen 48 uur een korte film. Scripten, filmen en editen allemaal in een weekend.

Voor ‘Alliance of Nature’ hebben we dit interview gemaakt als onderdeel van een presentatie voor de medewerkers.

Voor stichting Villa Pinedo maakte wij de tweede tv-commercial in het kader van de campagne ‘niet jouw taak”. Villa Pinedo is een stichting die opkomt voor kinderen van gescheiden ouders. Met de campagne ‘niet jouw taak’ wil Villa Pinedo aan ouders en kinderen duidelijk maken dat de zaken die geregeld moeten worden omtrent een scheiding de taak van de ouders is en niet van de kinderen.

Voor Pets Place maakten wij, in samenwerking met de Brand Editors, een serie video’s over vragen die winkelbezoekers hebben over hun huisdieren. In elke video wordt een vraag beantwoord door een Pets Place-medewerker.

Voor Pets Place maakten wij, in samenwerking met de Brand Editors, een serie video’s over vragen die winkelbezoekers hebben over hun huisdieren. In elke video wordt een vraag beantwoord door een Pets Place-medewerker.

Voor stichting Villa Pinedo maakte wij de eerste tv-commercial in het kader van de campagne ‘niet jouw taak’. Villa Pinedo is een stichting die opkomt voor kinderen van gescheiden ouders. Met de campagne niet jouw taak’ wil Villa Pinedo aan ouders en kinderen duidelijk maken dat de zaken die geregeld moeten worden omtrent een scheiding de taak van de ouders is en niet van de kinderen.

Voor KLM hebben we deel 8 van hun Cockpit Tales-serie gefilmd, gemonteerd en geanimeerd, allemaal in de stijl van de voorgaande in de serie. “Vliegen in een bergachtig terrein”, gefilmd op weg naar Quito.

Voor KLM hebben we deel 7 van hun Cockpit Tales-serie gefilmd, gemonteerd en geanimeerd, allemaal in de stijl van de voorgaande in de serie. “Hoe ga je om met een motorstoring”, gefilmd in een van hun vluchtsimulatoren.

Voor de introductie van een nieuwe lijn Lavera-producten hebben wij een korte video gemaakt van de perspresentatie in Amsterdam.

Voor een nieuw opgericht onderwijs hebben wij een korte promo gemaakt voor hun website en social media kanalen.

Een makelaar wilde een heel groot leegstaand pand verkopen. Haar vraag was om de verschillende mogelijkheden van alle verschillende ruimtes te laten zien.

FIETSKLIK wilde een webcommercial om hun nieuwe fietsproduct te introduceren. ‘Maak het een no-brainer om dit product te kopen’, was hun simpele opdracht.

Een korte video van het low budget event voor inschrijving bij gemeente Amsterdam voor een project over zonnepanelen.

Voor KLM hebben we deel 9 van hun Cockpit Tales-serie gefilmd, gemonteerd en geanimeerd, allemaal in de stijl van de voorgaande in de serie. In “Airforce-dagen” zien we een KLM Airbus 330-200 een flyby uitvoeren met de F16’s op zijn vleugeltips.

Greyhouse is een korte film over een man die zich meer op zijn gemak voelt bij de doden dan bij de levenden.