EQUS FILM IN CANNES EN HET PRINSDOM SEBORGA IN ITALIE

Als je als korte film producent aan zo’n gigantisch project begint als een internationale speelfilm, dan kan je maar een ding doen en dat is denken als Pipi Langkous: ‘ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.’
Het kick-off event van onze feature film ‘cooking up a country – the movie’ was een fantastisch evenement waarbij het hele dorp van het prinsdom Principato di Seborga in Italie samen kwam om de delegatie van hooggeplaatste film gasten die we hadden opgehaald op het Festival de Cannes, waaronder de producer van ’the King’s speech’ Mark Foligno, Vice president International Business at Huanxi media Honglin Jia, CEO Filmmore Remco Mastwijk, Hoofd productie van de Ligurische filmcommissie Roberto lo crasto en Italiaanse producent Angelo Bassi, welkom te heten in het prachtige Ligurie en om ze te laten zien en proeven wat de setting van onze film zal zijn.
Aanstichter van dit alles is de schrijver James Vasey – author of The Seborga Trilogy die met zijn boek ‘Cooking up a country’ ons inspireerde om dit boek te verfilmen. Met een geweldig team hebben we laten zien waar een klein dorp goed in kan zijn en dat het een verhaal is dat de hele wereld moet gaan zien. Wij gaan met de toezeggingen die er gedaan zijn door onze gasten de volgende fase in.
Stay tuned via www.cookingupacountrythemovie.com

Een speciaal bedankje voor de Royal guards of Seborga, de tempeliers en uiteraard Her Serene Highness princes Nina Menegatto die dit project volledig ondersteund.

Foto’s van koninklijke fotograaf KaidiPhotography